05. Convenis

Documentos
— 20 Resultados por página
Mostrando el intervalo 1 - 20 de 110 resultados.
Nombre Tamaño
Acord Marc projectes voluntariat amb subvenció per acció solidaritat INJUVE-Ajuntament d’Alzira
Acord marc d'associació per a projectes de voluntariat amb subvenció per a una acció en el marc del cos europeu de solidaritat.
6,6MB
Acord Servei AUTOSERVEF
Acord de col·laboració entre el Sevici Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF) i l'Ajuntament d'Alzira per a la prestació cojunta de servicis d'intermediació laboral per mitjà de la instal·lació del servici Autoservef.
2,8MB
Addenda al conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alzira i el Grup Què Fem.pdf
Per al funcionament de les Ludoteques Municipals.
507k
Addenda al Conveni Marc de Col·laboració entre la Universitat de València, Estudi General i l'Ajuntament d'Alzira amb data 1 de febrer de 2011.pdf 946k
Autorització Agència de Col·locació
Autorització del Servef a l'Ajuntament d'Alzira com Agència de col·locació.
1,1MB
Clàusula adicional conveni Respirall.doc 53k
Conveni abocaments depuradora El Pla.pdf 8MB
CONVENI ACOLLIMENT FAMILIAR.pdf 2,5MB
Conveni actuacions i serveis comerç
Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Indústria i Comerç i l'Ajuntament d'Alzira per a la coordinació d'actuaciones i la prestació de serveis en matèria de comerç.
1,8MB
Conveni ADEIT
"Programa per a la Formació dels Titolats Universitaris en Empreses i Institucions"
210k
Conveni Agencia Tributaria recaptacio.pdf
Adhesió al conveni de col·laboració entre l'Agència Estatal d'Administració Tributària i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies en matèria d'intercanvi d'informació i en la gestió recaptatòria
4,6MB
Conveni ALZIRA Punt LABORA_signat.pdf
Acord de col·laboració entre Labora Servei Valencià d'Ocupació i Formació i l'Ajuntament d'Alzira per a la prestació conjunta de serveis d'intermediació laboral per mitjà de la implantació del servei Punt Labora.
307k
Conveni Aula Mentor
Conveni de cooperació entre el Ministeri d'Educació i l'Ajuntament d'Alzira per a l'impuls de la formació oberta, lliure i a través d'Internet amb la creació d'Aula Mentor
1,3MB
Conveni Barraca d'Aigües Vives
Conveni pel qual es regula el funcionament de l'entitat local d'àmbit territorial inferior al municipi de la Barraca d'Aigües Vives.
4MB
Conveni Caixa Popular_Emprenedors
Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alzira i Caixa Popular-Caixa Rural C.C.V. Desenvolupament d'iniciatives emprenedores de creació d'autoocupació.
1,8MB
Conveni Carrefour Parcel·la Tulell
Conveni entre l'entitat mercantil "Centros Comerciales Carrefour, S.A." i l'Ajuntament d'Alzira sobre resolució contractual de la concessió demanial d'una parcel·la de propietat municipal sítia en el Sector Tulell.
214k
Conveni Carta Bones Pràctiques
Conveni de col·laboració entre la Generalitat, a través de la Conselleria d'Immigració i Ciutadania y l'Ajuntament d'Alzira, de ratificació del compromís adquirit per la firma de la Carta de Bones Pràctiques en l'Administració Autonòmica i Local.
3,2MB
Conveni Central de Compres Diputació
Conveni d'adhesió de l'Ajuntament d'Alzira al sistema d'adquisició centralitzada de l'Exma. Diputació de València. Central de Compres de la Diputació Provincial de València.
3,8MB
Conveni Central Serveis Sostenibles
Acord d'adhesió de l’Ajuntament d’Alzira al sistema d'adquisició centralitzada de la Diputació Provincial de València, Central de Serveis Innovadors i Sostenibles.
79k
Conveni cesió solar Alquenencia.doc 198k
— 20 Resultados por página
Mostrando el intervalo 1 - 20 de 110 resultados.